martes, 17 de junio de 2014

Novetats desde Rumania

El problema que en aquest moment preocupa a la mare de la petita Alma es a mes de la greu situacio de la nena per la seva malatia es com fer-ho per poder prendre l’altre fill Alin a Barcelona, ja que el pare del nen no autoriza a donar-li el permis necessari per sortir de Romania i ella no sab que fer i en qui deixar-lo amb perill que el pare s’al quedi. Li he indicat que vaigi al departament d’assumptes sociales de l’ayuntament a esposar el cas a veure si per ser un cas excepcional poden donar-li permis I d’aquesta manera la policia de fronteres autorizin la sortida del nen.
    Mentrestant i des de Barcelona una persona d’Acair ha anat a contactar amb l’Hospital de Sant Joan de Deu per consultar quina forma de pagament ens seria possible ja que encara no tenim els diners necessaris per fer les primers proves i creiem que el temps requereix maxima urgencia.
    Apart d’aixo una condicio que ens ha posat l’Hospital es que les informacions tan sols les poden donar a la mare o familia I per aquest motiu em demanat a la mare que ajudada per una persona de la seva ciutat que parla castella li faci de traductora. Per aixo em buscat una altra persona vinculada a Acair que telefoni a Sant Joan de Deu amb la mare al costat i contesti totes les preguntes que al centre pediatric li demanin.
    Ens preocupa, evidentment, la poca quantitat de diners que s’han recollit fins aquest moment ja que no cobreix ni minimament la primera despesa que ens demana l’Hospital.
    Mentre aquestes gestions s’obren pas, em fet un viatge de trescents kilometres per visitar a la Maria, que esta pendent de visita a la fundacio Puigverd per veure com esta el se unic ronyo, i comprobar tambe l’estat I funcionament del seu aparell urinari. Em vist, pero, que la nena fa vida normal assistint a col.legi i tot aixo amb plena satisfaccio dels seus familiars.
    Tornada a Bucarest i a preparer un alter viatge (5/06) que aquest cop sera mes llarg, doncs anirem fins a Pildesti, un petit municipi de Neamt, al nord de Roman, alla hi han diferents malats que volem visitar.




Com sempre, teniu moltes maneres d'ajudar: compartint aquesta noticia amb les vostres xarxes d'amics, col·laborant econòmicament a través de la compte de ACAIR a La Caixa 2100-1183-32-0200100321, a la compte del BBVA del Grup de Facebook Rumanos en España que ajuda també amb la familia de la petita Alma 0182.6970.30.0201507621, a la nostre compte de Paypal o comprant un dels llibres "A cops de rem" a la llibreria Claret. Gràcies per la vostra ajuda!

No hay comentarios:

Publicar un comentario